Bagat se vraća na Hrvatsko tržište!

Bagat se vraća na Hrvatsko tržište!

01.02.2022

Bagat se vraća na Hrvatsko tržište!

Bagat – marka koja oduševljava i zadovoljava šivače od 1955. Svi se još uvijek sjećamo modela iz Bagat obitelji kao što su Slavica, Višnja, Ruža i Jadranka. Koristile su ih naše bake i majke, a možda ste i vi započeli prve korake u svijetu šivanja s njima. U najslavnijem period svoje povijesti, Bagat je zapošljavao 3600 radnika, a proizvodilo se oko 160.000 strojeva na godinu! Time je Bagat postao četvrti proizvođač domaćinskoga šivaćeg stroja s računalnim upravljanjem u Europi i šesti u svijetu.
Jeste li znali da je prvi prototip Bagat šivaće mašine izradio mehaničar Šime Pavić davne 1955. godine? Prototip je težio preko sedam kilograma, a mogao je i šivati u dva pravca (naprijed-natrag), šivati cik-cak, poluautomatski izrađivati rupice, šivati gumbe, izrađivati devet vrsta uzoraka i šivati s dvije igle.

Želja za održavanjem i oživljavanjem ove velike marke u svijetu šivaćih strojeva za kućanstvo, potaknula je na suradnju tehničare, mehaničare i strane partnere, a izrađeni su novi modeli šivaćih strojeva BAGAT, koji se proizvode u istoj tvornici kao i šivaći strojevi Singer. Nove modele BAGAT šivaćih strojeva odsada možete kupiti i na hrvatskom tržištu!

Bagat u svom prodajnom asortimanu trenutno ima dvije šivaće mašine nove generacije, Bagat Jantar i Bagat Safir, a glavne značajke Bagat šivaćih mašina nove generacije su LED osvjetljenje, automatski uvlakač niti, udobna radna površina, metalno kućište te brojne druge pogodnosti koje iskustvo šivanja podižu na potpuno novu razinu.


Bagat JantarŠivaći stroj Bagat Jantar jednostavan je i intuitivan za korištenje. Žuta je boja energije, sunca, intelekta i lakoće. Nazvan po kamenu Jantar koji simbolizira uspjeh. Šivaća mašina Bagat Jantar nudi čak 17 programa šivanja, uključujući ukrasno šivanje i overlock šivanje.


Bagat Safir
Šivaći stroj Bagat Safir napredan je te nudi velik izbor uboda. Plava boja je simbol mira i opuštenosti u prirodi. Predstavlja sklad, nebo i vodu. Nazvan po kamenu Safiru, koji je simbol snage i kreativnosti.. Šivaća mašina Bagat Safir nudi čak 34 programa šivanja, uključujući ukrasno šivanje i overlock šivanje.


Nove moderne šivaće mašine legendarne marke Bagat osim na Bagatovom webshopu možete kupiti i na sljedećim prodajnim mjestima:  ElipsoEmmezetaBazzar, eKupiBAMT trgovina, Kingtrade.

Koristimo kolačiće/cookies. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, prihvaćate njihovu upotrebu! Više pročitajte ovdje

Slažem se