Moćan je saveznik u šivanju i pouzdan poslovni partner

Moćan je saveznik u šivanju i pouzdan poslovni partner

15.05.2024

Moćan je saveznik u šivanju i pouzdan poslovni partner

Danas kad smo više no ikada izloženi modnim trendovima koji u konačnici ma koliko god da se trudili često rezultiraju neizbježnom uniformiranošću, pravo je osvježenje biti originalan i izdvojiti se u masi

Svi će se složiti nema većeg zadovoljstva nego kad sami nešto stvorimo i to prema vlastitim idejama.

Kreativni proces koji uključuje skiciranje, krojenje i šivanje nikad nije bio zabavniji i lakši i to zahvaljujući fantastičnom i praktičnom stroju s potpisom Bagata, šivaćim strojevima poznatima po svojim nevjerojatnim performansama i lakoći korištenja.

Šivaći stroj ponovo pronalazi svoje mjesto u brojnim kućanstvima, a često iz potrebe da stvorimo nešto autentično, iz hobija nastane ozbiljan posao. Kako bi jedna lijepa ideja bila realizirana, već godinama na tržištu zaljubljenike u šivanje osvaja upravo brend Bagat.

Riječ je o dobro poznatom brendu koji se još od 1955. godine izdvaja svojom kvalitetom i tradicijom. Nekoć su ga koristile naše prabake, bake i mame, a danas je ponovo u središtu zbivanja kada je riječ o šivanju. Kroz svoju slavnu povijest, Bagat je proizveo više od 20 vrsta kućnih šivaćih strojeva, a svaki od njih bio je sve napredniji.

Zašto odabrati baš Bagat Jantar? Prednosti ovog malenog, ali snažnog uređaja oduševile su i Mateu Miljan, vlasnicu Rent4Style, obrta koji se bavi najmom haljina tj. svečane odjeće.

VIDEO

Njezina poslovna ideja je nastala 2021. godine, a omogućava unajmljivanje haljina za svečane događaje, s tim da ima i jaku ekološku notu jer se na ovaj način izbjegava bespotrebna kupnja i gomilanje odjeće.

Ali koliko god pazili, uvijek se nakon nošenja pojave neka sitna oštećenja koja je nužno riješiti, objašnjava Matea.

'Okružena sam svim tim divnim odjevnim predmetima različitih boja, tkanina i uzoraka koji gotovo nakon svake posudbe trebaju neku vrstu popravka, krpanje raznih vrsta oštećenja, ali i snalaženje nadodavanje dekorativnih elemenata kada pojedina oštećenja nije moguće u potpunosti sanirati. Zato, iako se bavim najmom gotovih odjevnih komada za posebne prilike, treba mi dobra šivaća mašina snažnog motora za precizno šivanje debljih, višeslojnih ili elestičnih materijala. Htjela sam model koji je dovoljno malen i praktičan, ali jednostavan za upotrebu, jer posao zahtjeva da budem brza i učinkovita', objašnjava Matea Miljan kojoj je Bagat Jantar svakodnevni saveznik u poslu na kojeg se može u potpunosti osloniti.

Koristimo kolačiće/cookies. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, prihvaćate njihovu upotrebu! Više pročitajte ovdje

Slažem se