Bagat šivaće mašine su dokaz da kreativan hobi može postati posao iz snova

Bagat šivaće mašine su dokaz da kreativan hobi može postati posao iz snova

10.05.2023

Bagat šivaće mašine su dokaz da kreativan hobi može postati posao iz snova

Mnogi će reći da ne postoji ljepši posao od onoga koji se dogodio spontano i od onoga koji je plod vlastitih ruku. Kada konkretno govorimo o izradi pojedinih predmeta od raznih vrsta tkanine, ono što je zaista vrlo bitna stavka jest šivaći stroj.

Osim neizostavne kreativnosti i ideje, šivaći stroj ponovo pronalazi svoje mjesto u brojnim kućanstvima. Često iz potrebe da stvorimo nešto autentično, nastane posao. Kako bi jedna lijepa ideja bila realizirana, već godinama na tržištu zaljubljenike u šivanje osvaja upravo brend BAGAT.

Ovdje je riječ o dobro poznatom brendu koji se od davne 1955. godine izdvaja svojom kvalitetom i tradicijom. Nekoć su ga koristile naše prabake, bake i mame, a danas je ponovo u središtu zbivanja kada je riječ o šivanju. Kroz svoju slavnu povijest, Bagat je proizveo više od 20 vrsta kućnih šivaćih strojeva, a svaki od njih bio je sve napredniji.

I upravo jedna takva lijepa i kreativna priča događa se unutar hrvatskog brenda pod nazivom Verka, koji se bavi šivanjem prekrasnih podnih prostirki i platnenih igračaka za djecu. Verku su pokrenule mama i kći - Veronika i Ela Filipec iz Zagreba. Spontano su se upustile u vlastiti posao, prvenstveno s ciljem da što više vremena provode jedna s drugom. Njihovi kupci ne skrivaju oduševljenje preciznošću izrade, a za to je zaslužan upravo model Safir šivaće mašine brenda BAGAT, koji je bio njihov prvi i jedini izbor. Riječ je o naprednom modelu koji ima dosta funkcija šivanja te nudi pregršt mogućnosti, a samim time – omogućava nesmetanu kreativnost, što je svakome tko se bavi šivanjem i kreiranjem izuzetno bitno.


Kako bi svaka narudžba brenda Verka bila izuzetno fino izrađena, Veronika i Ela su svoje povjerenje dale modelu Safir i nisu se razočarale. Dapače, kako kaže Ela – uz dobru opremu i ljubav, teško je pogriješiti.

Model Safir ime je dobio po kamenu safiru, koji je zapravo i simbol snage i kreativnosti. Kvalitetan mehanički šivaći stroj s metalnim čamcem moći će se nositi sa svim kućanskim poslovima poput skraćivanja jeans (traper) hlača, šivanja zavjesa, a snaći će se i s rastezljivim materijalima poput žerseja. Prepoznatljiv dizajn i funkcije uvelike olakšavaju rad, baš poput automatskog ubacivanja konca, automatske rupice u jednom koraku, rukavice, šivanja dvostrukom iglom, šivanja unazad i automatske napetosti konca, koju je također moguće regulirati, ako je to potrebno. Noga za rezanje navoja ugrađena je u tijelo stroja. Napredna tehnologija koju posjeduje ovaj šivaći aparat jednaka je užitku stvaranja.

Šivanje je jednako stvaranju nečeg vlastitog s isto tako vlastitim potpisom, a kvaliteta koju pružaju BAGAT šivaći strojevi pretvorit će svaku ideju u idealnu realizaciju bez mane.


Šivaće mašine legendarne marke Bagat možete sada nabaviti u akcijskom periodu od 02.12. do 31.12.2023. ili do isteka zaliha. Akcijska cijena za Bagat Danica je 179.90 €, za Bagat Jantar je 219,90 € a za model Bagat Safir 269,90 €.*

Osim Bagat šivaćih mašina, provjerite i akcijsku ponudu Singer šivaćih mašina OVDJE. Šivaće mašine BAGAT i SINGER možete kupiti na Bagat Hrvatska webshopu i na sljedećim prodajnim mjestima: ElipsoEmmezetaBazzar, eKupi, BAMT trgovina, Kingtrade.

*Istaknute cijene su preporučene maloprodajne cijene, dok stvarne cijene mogu biti različite ovisno o prodavatelju i mjestu prodaje.

Koristimo kolačiće/cookies. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, prihvaćate njihovu upotrebu! Više pročitajte ovdje

Slažem se