INITIALE

INITIALE

  • Proizvođač: SINGER
  • Šifra proizvoda: INITIALE
  • Raspoloživost: Raspoloživo
  • 249.90€

  • Bez PDV-a:199.92€

Singer Initiale je šivaća mašina koja nudi bezbroj mogućnosti prilikom šivanja ,tako da odaberte jedan od 10 osnovnih bodova,uključujući 1 ravni bod, 2 cik-cak boda od kojih je jedan elastični, 3 vrste slijepog boda od kojih je jedan elastični, 3 dekorativna boda, rupica za gumb iz 4 koraka. Prilagodite vrstu boda bilo kojoj tkanini koju šivate kako biste dobili najbolje rezultate. Ravni bod nudi dvije pozicije – centralnu i krajnje desnu. Cik-cak bod dolazi u više širina kako biste ga mogli prilagoditi bilo kojem projektu i savršeno je rješenje za šivanje elastičnih tkanina. Pomoću nevidljivog boda sašijte prekrasne porube na kojima će biti u potpunosti ili djelomično nevidljiv konac. Ukrasite svoje projekte jednim od ponuđenih dekorativnih bodova i izradite rupice za gumbe različitih veličina.

Podesite duljinu boda između vrijednosti 0 i 4, ovisno o vrsti tkanine koju šivate te vrsti boda koji ste izabrali. Što je tkanina deblja, duljina boda bi trebala biti veća. Promjenom duljine na cik-cak bodu mijenjate gustoću tog boda. Što više idete prema manjoj vrijednosti, to više dobivate izgled satenskog šava. Satenski šav je idealan za prišivanje aplikacija kojima možete dodatno personalizirati svoj projekt. Za najbolje rezultate pri šivanju rupice za gumb, odaberite vrijednost između 0 i 1. Tada će šavovi biti bliži i gušći. Ukoliko šivate rupicu za gumb na debljem materijalu, smanjite duljinu. Određivanje duljine boda bitno je i prilikom šivanja dekorativnih bodova. Kako biste dobili različite rezultate izgleda dekorativnih bodova, smanjite im ili povećajte duljinu.
Kupnjom stroja Singer Initiale na poklon dobivate paket za šivanje koji uključuje: paket igala za ručno šivanje – neke dijelove šivaćeg projekta potrebno je dovršiti ručnim šivanjem, pribor za određivanje mjera u šivanju i pletenju, metalni naprstnjak, ručni uvlakač konca u iglu – za jednostavno i brzo uvlačenje konca u iglu, kutijicu pribadača – za privremeno spajanje tkanina, jastučić za pribadače, škare – za precizno rezanje, krede za označavanje tkanine u dvije boje – svjetlija kreda za tamnije tkanine i tamnija kreda za svjetlije tkanine, te dvije špule konca za šivanje u bijeloj i crnoj boji. Sve što Vam je potrebno kako biste počeli stvarati svoje kreacije nalazi se u kutiji Singer Initiale stroja, bilo da šivate s novom tkaninom, preuređujete stari komad odjeće ili krpate svoje omiljene traperice.

Osnovni atributi
Broj programa šivanja 10
Hvatač konca Metalno
Automatski uvlakač konca Ne
Rezač konca - ručni Da
Elektronska papučica Da
Podesiva duljina boda Da
Šivanje unatrag Da
Max. dužina boda 4 mm
Max. širina boda 4 mm
Izrada gumba u 4 koraka
Max. brzina 1500 imp / min
Napajanje 230V
Snaga motora 70 W
Svijetlo Žarulja 15 W

Koristimo kolačiće/cookies. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, prihvaćate njihovu upotrebu! Više pročitajte ovdje

Slažem se