MADAM 2

MADAM 2

  • Proizvođač: SINGER
  • Šifra proizvoda: MADAM 2
  • Raspoloživost: Raspoloživo
  • 299.90€

  • Bez PDV-a:239.92€

Odaberite jedan od 23 osnovna boda uključujući 2 ravna boda, od kojih je jedan elastični, bodovi za obrubljivanje i prošivanje, 8 elastičnih bodova, 4 vrste slijepog boda od kojih su dva elastična,10 dekorativnih bodova, rupica za gumb iz 4 koraka. Prilagodite vrstu boda bilo kojoj tkanini koju šivate kako biste dobili najbolje rezultate. Ravni bod nudi dvije pozicije – centralnu i krajnje desnu. Cik-cak bod dolazi u više širina kako biste ga mogli prilagoditi bilo kojem projektu i savršeno je rješenje za šivanje elastičnih tkanina. Pomoću nevidljivog boda sašijte prekrasne porube na kojima će biti u potpunosti ili djelomično nevidljiv konac. Ukrasite svoje projekte jednim od ponuđenih dekorativnih bodova i izradite rupice za gumbe različitih veličina. 

Podesite duljinu boda između vrijednosti 0 i 4, ovisno o vrsti tkanine koju šivate te vrsti boda koji ste izabrali. Što je tkanina deblja, duljina boda bi trebala biti veća. Promjenom duljine na cik-cak bodu mijenjate gustoću tog boda. Što više idete prema manjoj vrijednosti, to više dobivate izgled satenskog šava. Satenski šav je idealan za prišivanje aplikacija kojima možete dodatno personalizirati svoj projekt. Za najbolje rezultate pri šivanju rupice za gumb, odaberite vrijednost između 0 i 1. Tada će šavovi biti bliži i gušći. Ukoliko šivate rupicu za gumb na debljem materijalu, smanjite duljinu. Određivanje duljine boda bitno je i prilikom šivanja dekorativnih bodova. Također, na podešivaču duljine boda stoje oznake S1 i S2. Ukoliko želite šivati jedan od elastičnih bodova (S1 bodovi označeni su plavom bojom, S2 bodovi označeni su crvenom bojom), podesite duljinu boda na oznake S1 ili S2.

Uvođenje konca u iglu nikad nije bilo jednostvanije I brže uz integrirani uvlakač konca na šivaćem stroju Madam 2. Konac je moguće uvesti ručno, uvodeći ga kroz ušicu igle s prednje prema stražnjoj strani. Ukoliko koristite integrirani uvlakač konca, važno je iglu staviti u njenu najvišu poziciju. To ćete napraviti tako da ručni pokretač okrećete prema sebi sve dok iglu ne dovedete u njenu najvišu poziciju. Zatim pritisnete polugu uvlakača prema dolje dok stranice uvlakača kompletno ne obgrle iglu I kukica ne prođe kroz ušicu igle, sa stražnje strane prema prednjoj. Konac zakačite na lijevu stranu uvlakača I povučete ga prema desnoj strani kako bi sjeo između metalnih stranica uvlakača i zakačio se za kukicu koja će ga povući prema stražnjoj strani. Nakon što pustite iz ruku konac I uvlakač, na stražnjoj strani igle formira se petlja koju je potrebno povući.


Osnovni atributi
Broj programa šivanja 23
Hvatač konca Metalno
Automatski uvlakač konca Da
Rezač konca - ručni Da
Elektronska papučica Da
Podesiva duljina boda Da
Šivanje unatrag Da
Max. dužina boda 4 mm
Max. širina boda 4 mm
Izrada gumba u 4 koraka
Max. brzina 1500 imp. / min
Napajanje 230V
Snaga motora 90W
Svijetlo LED

Koristimo kolačiće/cookies. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, prihvaćate njihovu upotrebu! Više pročitajte ovdje

Slažem se