O nama

Tradicija

Bagat – marka koja oduševljava i zadovoljava šivače od 1955. Svi se još uvijek sjećamo modela iz obitelji Bagat kao što su Slavica, Višnja, Ruža i Jadranka. Već su ih koristile naše bake i majke, ali možda ste započeli prve korake u svijetu šivanja s njima.

Kroz svoju slavnu povijest, Bagat je proizveo više od 20 vrsta kućnih šivaćih strojeva, a svaki od njih bio je sve napredniji.

 

Legenda se vraća 

Želja za održavanjem i oživljavanjem ove velike marke u svijetu šivaćih strojeva za kućanstvo, uz jaku volju i suradnju tehničara, mehaničara i stranih partnera, stvorili su nove modele šivaćih strojeva BAGAT, koji se proizvode u istoj tvornici kao i šivaći strojevi Singer.

Brand koji odlikuje slavna povijest te je već desetljećima sinonim za izvrsnost na ovim područjima, vratio se na Hrvatsko tržište te je njegov najnoviji asortiman nove generacije ponovno dostupan za kupovinu!

 

Jeste znali

Prvi prototip šivaće mašine u Bagatu je izradio mehaničar Šime Pavić 1955 godine. Prototip je bio težak preko sedam kilograma i mogao je obavljati hod napred i nazad, cik-cak bod, poluautomatsko opšivanje rupica za dugmad, prošivanje dugmadi, izrađuje devet vrsta boda i šije sa dvije igle.

Koristimo kolačiće/cookies. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, prihvaćate njihovu upotrebu! Više pročitajte ovdje

Slažem se