PRO LOCK 1000

PRO LOCK 1000

  • Proizvođač: BAGAT
  • Šifra proizvoda: PRO LOCK 1000
  • Raspoloživost: Raspoloživo
  • 449.90€ (3,389.77Kn)

  • Bez PDV-a:359.92€ (2,711.82Kn)

Upoznajte Bagat Pro Lock 1000: Najbolja profesionalna Bagat overlock mašina za šivanje.

Jedina Bagat Overlock mašina za šivanje dizajnirana posebno za profesionalce.

Bagat Pro Lock 1000 je revolucionarna overlock mašina koja će vas ostaviti bez daha. Sa svojom sposobnošću da rukuje sa 2, 3 i 4 navoja, ova mašina je vrhunski izbor za sve vrste materijala. Bez obzira radite li sa mekanim trikotažama ili težim materijalima poput trapera, Bagat Pro Lock 1000 će briljirati u svakom trenutku.

Savršena kombinacija izdržljivosti, jednostavnost korištenja i tihi rad. Kada je u pitanju izdržljivost, Bagat Pro Lock 1000 je neusporediva. Izrađena od visokokvalitetnih materijala, ova mašina će vas pratiti dugi niz godina bez gubitka performansi. Sa minimalnim vibracijama i izuzetno tihim radom, možete šivati bez ometanja i bezbrižno se posvetiti svojim šivaćim projektima.

Sve u jednom od funkcija za efikasno šivanje
Bagat Pro Lock 1000 je prava mašina za multitasking. Sa svojom sposobnošću da istovremeno reže, rubi i šije tkaninu, ovaj overlock će vam omogućiti da završite svoje projekte brže nego ikad prije. S brzinom od do 1.300 uboda u minuti, ova mašina će efikasno upravljati svakim šavom, donoseći vam profesionalne rezultate bez napora.

Korak ispred sa Bagat Pro Lock 1000
Bagat Pro Lock 1000 je kruna Bagat inovacije i stručnosti. Bez premca u svojoj klasi, ova mašina pruža vrhunsko iskustvo šivanja za profesionalce koji žele samo najbolje. Sa svojom svestranom funkcionalnošću i intuitivnim upravljanjem, Bagat Pro Lock 1000 će vas inspirirati da premašite svoje granice i stvarate predivne šavove koji će vas oduševiti.

Neka Bagat Pro Lock 1000 postane vaš vjerni partner u svijetu šivanja. Sa svojim vrhunskim performansama, izdržljivošću i jednostavnošću korištenja, ova mašina će vas oduševiti i pružiti vam šivaće iskustvo
koje ćete zauvijek pamtiti.

Izvanredna preciznost i efikasnost za besprijekorne rezultate
Bagat Overlock Pro Lock 1000 je vrhunska mašina za šivanje koja kombinira izvanrednu preciznost sa visokom efikasnošću. Ova moćna mašina je idealna za sve vrste tkanina, pružajući vam savršene rezultate u svakom šavu. Bez obzira da li šijete dresove, nadstrešnice ili druge vrste trikotaže, Pro Lock 1000 će vam omogućiti da sašijete elastične materijale bez skupljanja i zadržite njihovu rastezljivost i čvrstoću. Uz ovu mašinu, vaša odjeća će izgledati profesionalno i besprijekorno.

Neograničene mogućnosti šivanja sa raznovrsnim šavovima
Bagat Overlock Pro Lock 1000 vam pruža neograničene mogućnosti šivanja sa svojih 12 različitih šavova. Bez obzira želite li završne šavove, ukrasne šavove ili rubove, ova mašina ima sve što vam je potrebno. Podesiva dužina i širina boda omogućavaju vam da prilagodite šavove prema vašim željama i potrebama. Sa ovom mašinom, možete stvarati unikatne dizajne i dekoracije na svojim tkaninama, dodajući poseban pečat vašim kreacijama.

Diferencijalni transport za savršeno ravne šavove
Postignite savršeno ravne šavove. Savršeno ravnomjerni šavovi bez rastezanja ili izobličenja - to je ono što Bagat Overlock Pro Lock 1000 pruža zahvaljujući svom diferencijalnom transportu. Nezavisno od vrste tkanine koju koristite, ovaj overlock će vam omogućiti da postignete profesionalne rezultate sa preciznim i ravnomjernim šavovima.

Višestruki šavovi za različite potrebe
Bagat Pro Lock 1000 nudi 12 različitih vrsta šavova, omogućavajući vam da izaberete pravi šav za svaku vrstu projekta. Bez obzira je li  vam potreban završni šav, ukrasni šav ili rubni šav, ova mašina će vam pružiti širok spektar mogućnosti za kreativno šivenje. 


Prilagodljivost za sve materijale
Bez obzira na to da li šijete pamuk, svilu ili traper, Bagat Pro Lock 1000 će se izboriti sa svim materijalima. S podesivom dužinom i širinom boda, kao i podesivim diferencijalnim transportom, možete prilagoditi postavke mašine kako bi se postigao savršen šav na svakom materijalu.


Dodatna oprema za proširenje mogućnosti 

Bagat Pro Lock 1000 dolazi sa bogatom dodatnom opremom koja vam omogućava da iskoristite sve funkcionalnosti ove mašine. Uz 4k čep za držač navoja, mrežicu za konac, držač konca i mnoge druge dodatke, imat ćete sve što vam je potrebno da ostvarite različite šivaće projekte.


Kvalitetna izrada za dugotrajnu upotrebu
Izrađena od visokokvalitetnih materijala, Bagat Pro Lock 1000 pruža izuzetnu izdržljivost i pouzdanost. Možete biti sigurni da će ova mašina izdržati test vremena i omogućiti vam dugotrajno uživanje u šivanju. Bagat Overlock Pro Lock 1000 je savršena mašina za sve vaše šivaće projekte. Sa svojim diferencijalnim transportom, različitim šavovima, prilagodljivošću i dodatnom opremom, ova mašina će vas inspirirati da stvarate prelijepe i profesionalne šavove.


Dodatna oprema
4k čep za držač navoja,
4k mrežica za konac,
4k držač konca, pinceta, odvijač 2k,
taster, četka za čišćenje,
set igala, pretvarač za izradu ravnog šava,
pokretna noga za rezanje tkanine,
ladica za otpad,
meki povez,
torba sa priborom,
odvijačOsnovni atributi
Broj programa šivanja 12
Dimenzije 325x273x315
Težina 9 kg
Elektronska papučica Da
Podesiva duljina boda Da
Šivanje unatrag Ne
Max. brzina cca 1300 boda/min
Zaštita od preopterećenja Da
Rezač konca Da
Snaga motora 90 Watt
Svijetlo Da

Koristimo kolačiće/cookies. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, prihvaćate njihovu upotrebu! Više pročitajte ovdje

Slažem se